Kesä

Kesä

Aurinkoa

Tiistaina, 22.3.2011

Tämän kevään lämpimin päivä toistaiseksi. Osuuspankin mittari näytti iltapäivällä katveessa +7 astetta, ja meidän oma "näyttää-mitä-haluaa" -mittarissa oli peräti +15 Celsiusta. Lämmin ilma innoitti siivoamaan ulkokuistia. Varastoon lähtivät jouluvalojen jatkoroikat ja kynttilälyhdyt. Sekä yksi kappale virvelinkeloja, joka on lojunut koko talven kuistin pöydällä. Höh.

Aivan syntiseltä tuntui asettua television ääreen keskellä kaunista iltapäivää. Rosvo-Roope piti katsoa, ja tulihan siinä samalla neulottua jokunenkin kerros villatakin toista hihaa. Kuulossa alkaa olla vikaa, tai sitten on vikaa vanhojen elokuvien äänentoistossa, kun monta repliikkiä meni harakoille Onneksi on sen verran joutunut opiskelemaan pakkoruotsia, että tekstiä lukemalla pysyi tapahtumien tasalla.

Elokuvan jälkeen  käväistiin kaupungissa, varaosia ja maaleja isännän korjaamolle. Iltapalaksi tein oikein maukasta broilerisalaattia, mutta kaupunkireissusta tultua oli ihan pakko keittää kuitenkin kahvit. Aina citykeikan päälle on ihan pakko saada sumppia! Aurinko oli sillä välin ehtinyt sulattaa kotimäen niin syvälle sohjolle, että meinasi olla vaikeuksia päästä kotipihaan. Onneksi rattia väänsi entinen ratakettu, minulta olisi ajopeli jäänyt takuuvarmasti mäen juurelle. Mutta se on kevättä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti