Kesä

Kesä

Liikaa pipoja

Maanantaina, 14.3.2011

Aurinkoisen sunnuntain jälkeen lumisateinen maanantaiaamu. Herätys 5.45, aamukahvit, Keskisuomalainen, lämpörullat ja kaurapuuro. Niillä sitä päästiin taas vauhtiin ja töihin aamutuuriin. Mukava työpäivä, työkaverini palasi talvilomilta, ja ah, niin ihanasti ruskettuneena. Olivat olleet Kanarialla pari viikkoa. Ehdittiin hätäiset kuulumiset vaihtaa vuorojen välissä.

 Olin suunnitellut töiden jälkeen kutoa villatakkia, mutta toisinpa kävi. Läksin nimittäin isännän seuraksi isolle kirkolle, eli Jyväskylään. Mies tarvitsi autoverstaaseensa maaleja ja varaosia, samalla haettiin Citymarketista tarjousmatkalaukku. Eipä ole ainakaan nyt siitä kiinni reissuunlähtö.

Villatakki ei paljonkaan edistynyt tänä iltana. Sen sijaan hattuhyllyltä putosi sekalainen kasa tavaraa, olen näköjään arvioinut tämän perheen pipontarpeet aivan ylikanttiin. Monta pipoa lojuu naulakossa  käyttämättömänä. Pöh!  Todennäköisesti olen sen kuitenkin jo ensi syksynä unohtanut, ja pipot päässevät lisääntymään. Tässä muutama "ylijäämä", jotka eivät kelpaa kellekään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti