Kesä

Kesä

Siivouspäivä

Lauantaina, 26.3.2011

Normi lauantai, eli siivouspäivä. Mattoja pihalle, imurin kävelyttämistä, pölyjen pyyhintää, lattian pesua, pestyn pyykin lajittelua, silitystä ja mankelointia. Näistä se on tämän tytön lauantaiaamupäivä tehty. Siivousurakan päälle voi tyytyväisenä kiehauttaa hyvät kahvit, ja nauttia puhtaasta kodista. Marketista täytyy vielä tuoda kukkakimppu pöydälle, kun käy ruokaostoksilla.

Otin itseäni oikein lujalla otteella niskasta kiinni, ja kaivoin lankakopasta kaksi vuotta sitten aloittamani iäisyysprojektin käsille. Se on ohuesta puuvillalangasta aloitettu kesäjakku, joka on jäänyt lojumaan keskeneräisenä lankojen sekaan. Olin  neulonut sitä pitemmälle kuin muistinkaan, ei puutu enää kuin vähän toisesta hihasta ja viimeistely.

Tästä eteenpäin lauantai kulunee tuttuja latuja pitkin. Ennen saunaa voisi käväistä kävelylenkillä, ja sitä ennen ajella mökillä. Saunan päälle siideri tai pari, Avara luonto ja Ryhmä Pullman telkusta. Ja myöhäisillan ratoksi pari erää korttia. Todennäköisesti asetun taas katsomaan klo 21 alkavaa James Bond -elokuvaa,  ja yhtä todennäköisesti nukahdan ennen kuvan loppua.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti