Kesä

Kesä

Teatteria

Sunnuntaina 17.4.2011

Viikonloppu on mennyt kaupungissa ravatessa. Lauantaina olimme kahden ystäväni kanssa Jyväskylän kaupunginteatterissa katsomassa My Fair Ladya. Meitä on kolmen naisen kimppa, ollaan ystäviä jo kouluajoista lähtien. Olemme ottaneet tavaksi käydä muutaman kerran vuodessa teatterissa, aina siitä lähtien kun Eurooppa Nelonen aikoinaan aloitti Saarijärven Kolkanlahdessa. Siitä on reviiri pikkuhiljaa laajentunut. Viime kesänä kävimme Lappajärvellä asti Halkosaaren kesäteatterissa, ja syksymmällä tehtiin retki Kuopion kaupunginteatteriin. Teatterin jälkeen käydään syömässä hyvin, ja rupattelemassa kuulumisia. Eilen nautimme Huviretken herkulliset annokset jälkiruokineen. 

Kun en muuta näpräämistä keksinyt, virkkasin violetin sävyisiin neliöihin valkoiset reunukset. Ja yhtään en tiedä, mitä noista neliöistä loppujen lopuksi teen.Tänään soitti sisareni, ja tarjosi kyytiä puutarhamyymälöihin. Ja se on semmoinen tarjous, josta ei pysty kieltäytymään. Kodin Terrasta ostin jo orvokkiamppelin kuistille, sekä pääsiäisnarsisseja. Oi, siellä oli jo kaikkea ihanuutta, mutta hieman pitäisi vielä maan lämmetä ennen varsinaisia istutuspuuhia. Löysin vielä itselleni kumisaappaat rikkimenneitten tilalle, sekä uudet sekatöörit ja hanskat. Hanskojahan ei koskaan ole liikaa.

Myöhemmin illalla kävimme juhlallisesti antamassa äänemme uudella kunnanvirastolla, ja hieman ajelemassa kevään merkkejä katsellen. Vielä ennättää saunan lämmittää ennen varsinaisia vaalivalvojaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti