Kesä

Kesä

Jääkiekkoa

Perjantaina, 13.5.2011

Perjantai ja kolmastoista päivä. Huono onni ei ole näkynyt muualla, paitsi tässä blogin pitämisessä. Eiliset sepustukset ovat hävinneet taivaan tuuliin. Aamuvuoro töissä, ja tosi hiljainen päivä. Kotona ruoan laittoa, broilerikastiketta ja riisiä. Imurointia ja pölyjen huiskintaa. Sitten saattoikin hyvällä omalla tunnolla mennä pihahommiin. Hurjasti oli päivän aikana kaikki kasvaneet, eilinen pieni vesisade teki näköjään hyvää.

Taimivaihdosta saadut pinkit suikeroesikot kukkivat ihanasti. Paljon muuta kukkivaa ei vielä olekaan, ensimmäiset punaiset appeldoorn-tulppaanit olivat kukassa. Harmikseni huomasin sormustinkukkien hävinneen tykkänään. Arvattavasti viimekesäisistä siemenistä kasvaa uusia alkuja, mutta ne eivät ennätä vielä tänä kesänä kukkaan.

Ilon aiheena ovat kärhöt. Yleensä maanpäälliset osat paleltuvat talven aikana, ja juuresta nousee uutta kasvua, jos nousee. Nyt yllättävän moni kärhö on tehnyt uutta kasvustoa viimevuotisesta varresta. Onneksi ei kakkea tullut syksyllä leikattua alas. Joskus on laiskuudesta hyötyäkin.

Loppuilta kuluukin sitten jääkiekkoa katsoessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti