Kesä

Kesä

Korjausta

Keskiviikkona, 11.5.2011

Tyhmästä päästä saa kärsiä. Tilata pätkäytin Netanttilasta istuinpehmusteet terassin puutarhatuoleihin vaivautumatta mittaamaan. Niinhän siinä  kävi, että liian pitkät olivat. Olivat niin edulliset, ja vielä ilman toimituskuluja, että en viitsinyt takaisin lähettää. Tänä aamuna otin ompelukoneen esille,  leikkasin jokaisesta 15 senttiä selkänojasta pois ja ompelin kiinni. Loppujen lopuksi kävi yllättävän helposti.

Loppuviikoksi on luvattu vesisateita, joten jätin ompelukoneen valmiiksi esille. Mökille pitäisi surauttaa pari koristetyynyä talvella ostetusta kankaasta, mutta eihän hyvällä ilmalla malta sisätöitä tehdä.

Pää on edelleen täynnä räkää, ja nenä tukkoinen. Ajatus ei luista sitäkään vähää, mitä normaalisti. Töiden jälkeen piti kuitenkin vähäsen tonkia kukkapenkkejä, sen verran, että sain hien pintaan. Nopeasti suihkuun ja marssimaan pojan koululle vanhempainiltaan. Huomatakseni vain, että oli ja meni. Myöhästyin 10 minuuttia, kun muistin kellonajan väärin. Eli taas sai koko kroppa kärsiä tyhmästä päästä. Tulipahan iltalenkki heitettyä.

                                  
                                     valkotäpläimikkä kukassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti