Kesä

Kesä

Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen

Perjantaina, 20.5.2011

Aurinkoinen päivä muutaman sateisen päivän jälkeen. Nurmikko kasvaa ihan silmissä, ja tuomi on avannut jo ensimmäiset valkoiset kukkaterttunsa. Kolme ihanaa oravanpoikasta leikitteli aamulla pihavaahterassa, niitä oli hauska seurata aamukahvia juodessa.

Eilinen päivä meni ihan sisätiloissa. Aamupäivällä viikkosiivousta ja ruoanlaittoa, iltavuoroon töihin. Pihalla en ehtinyt olla kuin tutkimuskierroksen verran.

Tänä aamuna lähdimme koko kolmihenkinen perhe yhtäaikaa töihin/kouluun. Änkesimme Hiacen etupenkille, ja eikun menoksi. Ensimmäisessä mutkassa kuului peräkontista kaamea kolahdus ja räsähdys. Isäntä oli illalla nostanut pojan mopon kyytiin ja unohtanut kiristää liinat. Raskastekoinen maastomopo kaatua rämähti suoraan Hiacen sivuikkunaan, joka tietysti paukahti rikki. Voi elämä.

Hiljaisen työpäivän jälkeen lähdimme mökille siivoushommiin. Haravoitiin nurmikolta tippuneet puunoksat ja kävyt. Isäntä kävi laittamassa lähteeseen putken paikoilleen, että saadaan juomavettä. Yhdessä putsasimme kaasugrillin. Nyt voi kesänvietto mökillä alkaa oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti