Kesä

Kesä

Puutarhaunelmia

Perjantaina, 6.5.2011

Yritän taistella vastaan, mutta jonkinlaista nuhaa pukkaa päälle. Toistaiseksi ei muita oireita, ei kuumetta tai kurkkukipua. Voisiko tuo olla joku allerginen tapaus. Eilen iltavuoro töissä, ja ilta meni tosi hitaasti. Kotia päästyä pientä purtavaa, ja yöpaita päälle.

Puutarhaohjelmat piti töllöttimestä katsoa. Täytyy sanoa, että ykkösen Puutarhaunelmia on parasta kotimaista antia tällä alueella. Kunnon tietopaketti pläjähti taas pioneista ja omenapuiden leikkaamisesta. Paula Ritanen-Närhi on miellyttävä juontaja, ja häenllä itselläänkin on esittelemisen arvoinen puutarha. Lieneeköhän tarkoituksella laitettu peräjälkeen tulemaan ykkösen ja kolmosen puutarhaohjelmat, aika kätevää.

 Kolmosen Ihana Piha on ehkä hieman liiaksi sillisalaattimainen grillausohjeineen. Varsinainen asiapuoli jää aika heppoiseksi. Nyt sentään piharemonttikohteen emäntä vaikutti aidosti kiinnostuneelta puutarhanhoidosta. Yleensä muutoskohteen asukkaat toivovat pihaa, jota ei tarvitse hoitaa. Höh, eihän sellaista puutarhaa olekaan. Paitsi jos vetää asvaltille kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti