Kesä

Kesä

Nuhanenä

Sunnuntaina, 8.5.2011

Äitienpäivä, ja ulkona mitä ihanin ilma! Miehen keittämät aamukahvit juotu, ja Keskisuomalainen tutkittu kannesta kanteen. Tämä on sitä aikaa, kun lehti on pullollaan puutarha-aiheisia mainoksia, ja se aiheuttaa jonkinasteista levottomuutta meikäläiselle. Tulee paineita päästä jo kesäkukkaostoksille, mutta järki käteen, ei ihan vielä.

Eilen en jaksanut tehdä ulkona mitään, paitsi kuljetella omia taimikasvatuksia kouliintumaan ulkoilmaan. Karmea nuhatauti iski päälle koko voimallaan, nenäliinapaketti hupeni hetkessä. Nenän tienoo punoittaa kuin sillä joulupukin porolla. Olen saanut kuulla asiasta eräitäkin kommentteja. Läksin kuitenkin isännän seuraksi Jyväskylään Hiacen katsastusreissulle. Siinäpä menikin koko iltapäivä. Kotia tullessa jouduimme keskelle moottoripyöräviidakkoa. Naapurissa olevalla huoltoasemalla oli moottoripyörien kokoontumisajot, motskareita vilisi kuin muurahaisia.

Saunan päälle katsoimme jääkiekkoa. Tiukka ottelu, mutta lopulta Suomi sai kuin saikin sen voittomaalin tehtyä. Tukkoinen nenä haittasi jonkin verran nukkumista, joten lueskelin puolen yötä Markku Ropposen uusinta Kuhala-dekkaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti