Kesä

Kesä

Yhtä juhlaa

Sunnuntaina, 22.5.2011

Taas on saatu nauttia kauniista ja aurinkoisesta kevätpäivästä. Aamupäivä meni ruokaa valmistellessa. Iltäpäivällä oli ystäväni tyttären, Heidin, rippijuhlat. Päivänsankari oli kaunis kuin keijukainen. Jouduin lähtemään itsekseni juhliin. Isäntä ei jaksanut lähteä, kun oli huonouninen yö takana, pojukin meni omia menojaan. Uskaltauduin polkaista Hiacella liikenteeseen, kun pienempi auto on remontissa. Hyvinhän tuo sujui peruuttamisine kaikkineen.

Samalla reissulla käväisin Onnelassa hakemassa sisareltani Türin kukkamarkkinoiden tuliaisia. Sain hankintalistalla olleen clematis recta purpurean, isäntä sai pullollisen Vana Tallinnaa, ja poju karkkipaketin. Kovasti houkuttelivat minuakin mukaan, mutten jaksanut lähteä. Rankka, mutta kovasti antoisa reissu oli heillä ollut. Kasveja oli pihassa laatikkokaupalla. On siinä homma, ennenkuin kaikki on istutettu paikoilleen.

Kotia tultua piti tietysti heti vaihtaa työvermeet päälle, ja lähteä istuttamaan saamaani aarretta. Samalla innostuin hommailemaan hieman enemmänkin, pyhäpäivästä huolimatta. Suihkun jälkeen istuskelin vielä takapihalla katselemassa ilta-auringossa kylpevää maisemaa. Voi tätä kevään ihanuutta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti