Kesä

Kesä

Jussina 2011

Sunnuntaina, 26.6.2011

Juhannus onnellisesti takanapäin, ja mökkireissulta palattu ehjinä.  Aatto meni täysin perinteisen kaavan mukaan. Paikkojen järjestelyä ensin, aitan siivousta, veneen huoltoa. Isännän kanssa tuunasimme ankeaa grillikatosta laittamalla ikkuna- ja oviaukkoihin vanhat verhot. Tuli tosi kivan näköistä pienellä vaivalla. Poika leikkasi nurmikon ja lähti kavereita moikkaamaan. Tulivat kaverin kanssa parahiksi lipunnostoon, lähtivät sitten samantein, kun olivat syöneet.

Käväisin tekemässä saunavastat, mies laittoi saunan lämpiämään. Saunottiin, grillattiin ja kuunnteltiin kesäistä musiikkia radiosta. Kokossa poltettiin kotoa viedyt risut ja muut kevään haravointijätteet, sekä kirjava joukko muuta palavaa roinaa, kuten pahvilootia.

Lauantain satoi koko päivän ja illan, illalla oikein kaatamalla. Ongellelähtö jäi sateen vuoksi vain aikeeksi. Otettiin kunnon päiväunet, minäkin nukuin parisen tuntia. Ilta kului telkkaria katsoen ja saunoen.
3 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttä teidän mökillä. Mökkikuume nostaa taas päätään!

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa myös toivottelee Heli

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Heli! Joskus tuntuu työleiriltä koko mökki, mutta on siinä ne hyvätkin puolet. Työintoa sinne kulttuurin pariin!

  VastaaPoista
 3. Kivan ilmeen nuo verhot antavat, oikein kutsuvat istahtamaan varjoon!!

  VastaaPoista