Kesä

Kesä

Kesä!

Keskiviikkona, 1.6.2011

Kesäkuu alkoi helteisesti. Jo seitsemän aikaan aamulla ilma oli kuin lehmän henkäys, täynnä leppeää tuulta. Töihin lähdettiin torin kautta. Kesäkukkamyyjä oli jo kojunsa sopivasti avannut, ja niin tarttui mukaan kahdeksan pikkukassillista kesäkukkasia. Pelakuita, lumihiutaleita, valkoista lobeliaa sekä muutama pensastomaatin taimi.

Eilen illalla oli jo ilma lämmennyt mukavasti, kun töiden jälkeen läksimme ulkopuuhiin. Isäntä puhdisti suihkulähteen pumppusysteemiä, ja minä ajelin nurmikot. Ennätin myös kanttailla istutusalueita kanttausraudalla siistimmäksi, mutta sitä jopia riittää vielä useammallekin päivälle.

Hikisinä menimme vielä saunaan lisää hikoilemaan. Saunan jälkeen tälläydyin istumaan takapihan terassille siiderilasin kanssa, mutta itikat mokomat olivat valveutuneet oikein äkkirynnäköllä. Kovin pitkään ei hermo kestänyt verenimijöitä, vaan suorastaan pakenin sisätiloihin.

                                    sammalleimu


 pilvikirsikka
                                      

1 kommentti:

  1. Katselin merkintöjäsi vähän pidemmältäkin ajalta, kauniit kukat, ihanat violettiin taittuvat sävyt! Itse koitan saada valkoisen kukkatarhan, mutta aina ilolla ja ihaillen katselen muiden kukkaloistoa!

    VastaaPoista