Kesä

Kesä

Märkää

Maanantaina, 13.6.2011

Kylläpä tuntuukin kylmältä nyt helteiden jälkeen. Piti kaivaa pitkät housut ja takki päälle. Ja tietysti villasukat jalkaan sisällä. Sade on kyllä erittäin tervetullut, niin nuupallaan jo olivat kasvit. Eilen ukkosti oikein kunnolla ja pitkin iltaa. Sateinen sää ramaisi mukavasti, lyhyet päivänokoset tuli otettua pariinkin kertaan. Myöhemmin illalla käväisin vanhempiani tervehtimässä. Pirteinä olivat helteistä huolimatta, olivatpa käväisseet lauantai-iltana lavatansseissakin. Äidiltä sain vielä yhden itsekasvatetun tomaatintaimen kasvusäkkiini.

Tänään iltavuoroon töihin. Sateinen sää ajoi ihmiset lukemista ja elokuvia hakemaan. Päivä oli vilkas ja meni tosi nopeasti, kun itsekseni hääräilin. Aamulla ennätin siivoilla vähän kotia, sisähommat ovat hellepäivinä jääneet retuperälle. Pyykin järjestelemistä ja viikkaamista oli kertynyt aika pinot.

 Töistä tultua vaihdoin kotivermeet päälle ja suorastaan kauhistuin turvonneita nilkkojani. Mäkärien puremat kymmenet paukamat olivat ärtyneet, ja nilkkasukat kiristäneet rannut nilkkojen ympärille. Voitelin hydrokortisonilla ja löhöilin sohvan nurkassa loppuillan.


Sireenit ovat kohta kukkineet, mutta tämä muistoksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti