Kesä

Kesä

Sairas vääns

Maanantaina, 20.6.2011

Viikonloppu meni nopeasti, oli kaikennäköistä hääräämistä. Lauantaiaamupäivä kodin siivousta, pyykkivuoren purkua, mankelointia yms. Leipasin kakkupohjan vielä varulta, jos sattuisi vieraita käymään. Marketista löysin pienen rasian kotimaisia mansikoita kakun päälle. Illalla ajelimme mökillä saunomassa. Vettä satoi kaiken aikaa. Laitoin kynttilöihin tulet, ja meillä oli oikein tunnelmallista.

Sunnuntaiaamuna täytin ja koristelin kakun, tein vielä suolaiseksi palaksi kinkkupiirakan. Sain kuin sainkin päiväkahvivieraita. Ystäväni  tulla tupsahti mahtavan riippapetunian kera, sekä omat vanhempani.

Ystäväni kanssa kiersimme vielä puutarhan ympäri ja tarkastimme kasvient tilanteen. Loppumetreillä alkoi tuntua vilunväreitä selässä  ja olo huonolta. Sisälle tultuani palelin jo kuin horkassa, villatakkia päälle ja mittari kainaloon. Siitäpä lähti mittarin lukemat komeaan nousukkiitoon. Parin tunnin kuluttua oli jo 39,43. Ikinä ei ole sellaisia lukemia minusta mitattu. Nappasin lääkettä, reilun tunnin kuluttua alkoi lämpötilat laskea. Koko yö meni merkillisessä horteessa, heräsin samantien kun nukahdin.

Aamulla oli vielä reilut 37, huilailin päivän kotosalla sohvannurkassa. Illtaa kohti kuume on taas nousussa. Mikä lie, kesälentsu. Pihahommia en tehnyt koko viikonloppuna muuta, kuin kastelin kuistin amppelit.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kakku, slurps! (Nimimerkki Köyhät eväät töissä tänään)

  Ja paranemisia sinne ja vielä onnea pojalle (ja koko poppoolle) opiskelupaikan johdosta. Upea saavutus!

  Heli

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kakkua olisi vielä rippeet jäljellä, mutta täällä on tautivaara :)

  VastaaPoista
 3. Ja mä olen alleginen mansikoille... Mutta kohta kyllä syön nälissäni sun omenan ;-)

  Sama

  VastaaPoista
 4. Sehän nyt on kumma tauti, kun mansikkakakkukaan ei paranna :)

  Lepäile ja huili. Sun puutarhas näyttää niin kauniilta, että käyt sitä ihailemassa välillä, niin tulee hyvää energiaa.

  VastaaPoista