Kesä

Kesä

Voihan polttiainen

Keskiviikkona, 8.6.2011

Hiljaisen työpäivän jälkeen hieronta. Kävin ensimmäistä kertaa uudessa liikekeskuksessa, jonne hieroja on muuttanut. Olipa kerrassaan tyylikkään näköiset tilat, mutta valitettavan hiljaiselta paikka vaikutti. Kahvilan läpi kävellessäni valmistauduin tervehtimään tiskin takana seisovaa kahvilan yrittäjää, mutta hän piti visusti katseensa jossain muualla, kuin mahdollisessa asiakkaassa. Ei hyvä.

Hierojalta kävelin verkalleen kotia. Pienen ruokailutauon jälkeen ulos tutkimaan, mikä on päivän tilanne puutarhassa. Nyt näyttää huolestuttavasti siltä, että kaksi suurinta kärhöäni ovat menehtyneet talven aikaan. Voi itku ja hammasten kiristys.

 Kastelin ruukkuistutukset, sekä kasvilavan kasvit. Leikkasin nurmikon. Kävin suihkussa ja aikomus oli istahtaa nautiskelemaan näkymistä, mutta miljoonat mustat pienet polttiaiset ajoivat sisätiloihin. Miehen kanssa puhelimme, että näin paljon ei ikinä ole ollut ötököitä. Varmasti on joka kesä, mutta sen unohtaa niin nopeasti.

Pojalta meni tietokoneesta nettiantenni rikki. Onneksemme naapurissa asuu tietokoneista kaiken tietävä ammattilainen, jota aina tarvittaessa hälytämme apuun. Niin myös tänään. Ystävällisesti kävi hän laittamassa vehkeet kuntoon, taas kerran.

                                     viime syksynä istutettu Ukkolaukka Allium hollandicum


2 kommenttia:

 1. Senkin Konna, salaa olet tällaisen väsännyt!

  Eksyin blogikierroksellani tänne ja jotenkin tutulta näytti - varsinkin, kun eilen juuri pistäydyin pihallasi.

  Pitihän nuo jutut sitten lukaista aivan alusta asti. Mukavaa!

  Heli

  VastaaPoista
 2. Voihan Jytky, nyt mä jäin kiinni :) Oot toinen tuttu, joka on tän bongannut, pisteen saat siitä! Kiva kun kävit.

  VastaaPoista