Kesä

Kesä

Mökkeilyä

Maanantaina, 4.7.2011

Helteinen lomaviikonloppu vietetty mökillä. Lähdimme perjantaina jo päivällä ja palasimme sunnuntaina. Mökillä oli mukavan vilpoista sisällä, joten uni maittoi meille kaikille. Suurempia hommia ei ollut tiedossa, joten kaikessa rauhassa saatiin laiskotella ja ottaa rennosti.

Kävimme miehen kanssa perjantaina  oikein iltakävelyllä, mitä ei kovin usein tapahdu. Lenkin jälkeen pulahdimme uimaan, vesi oli taas lämmennyt uimakelpoiseksi. Valvoimme pitkälle aamuyöhön, ja vielä ennen nukkumaanmenoa kävimme lammessa viilentymässä.

Lauantaipäivänä  loikoilin riippukeinussa lukemassa ja kuuntelin  etäistä ukkosen jylinää. Koko päivän ja illan kuului kumina, muttei onneksi tullut kohdalle. Sadekuuroja tuli jokunen illemmalla. Lämmitimme saunan ja grillasimme kanaa ja kasviksia. Poika viihtyi naapurissa, isännän entisessä kotitalossa, minne olivat lomanviettäjät etelästä tulleet perjantaina. Mukava oli taas heitäkin tavata.

Sunnuntaina kävimme juhlimassa veljentyttären kolmetoistavuotissynttäreitä. Päivänsankari oli iloinen ja puhelias, kuten aina. Yläasteelle meno ei ainakaan vielä tuntunut jännittävän. Kotonan tälläydyin telkkarin ääreen katsomaa Hercule Poirotia, vaan kyläily ja kakun syönti kävivät väsyttämään, heräsin vasta
lopputekstien aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti