Kesä

Kesä

Nostalgiaa

Torstaina, 14.7.2011

Loma puolessa välissä. Sujuvasti on jo tässä vaiheessa lomaa rytmit kääntyneet päälaelleen. Tulee valvottua illat pitkälle yli puolen yön, ja aamusta nukuttaa hävyttömän pitkään. Liekö vanhuutta, vai mitä, kun nauttii jokaisesta kesäyön hetkestä niin, ettei malttaisi mennä nukkumaan. Parina yönä olen nähnyt jopa aamupostin tulevan, tulee meille näköjään vähän yli kolmen.

Eilen ajeltiin miehen kanssa katselemassa kesäisiä maisemia lähiseudulla. Ensin Multialle, sieltä Saarijärvelle ja Uuraisten kautta kotia. Saarijärvellä oli nostalgiaa ilmassa, kun muistelimme  seitkytluvun tanssireissuja. Poikkesimme sekä  Mahlun Ns-talon pihassa, että Kukonhiekassa. Eipä olleet paikat paljoa muuttuneet meidän ajoistamme.

Tänään olen laiskotellut. Lueskelin takapihan terassilla. No, täytyy tunnustaa, että tein ihan vähäsen myös pihahommia. Siirtojuoksuttelin muutaman kasvin parempaan paikkaan, ja leikkelin kukkineita kukintoja mm. töythöangervosta. Illalla käväisimme mökillä saunomassa. Onkohan kuvittelua, kun meistä tuntui jotenkin syksyiseltä?

2 kommenttia:

  1. Kyllä sulla on muhkean kaunis puutarha. Eikös vaan, että sitä huomaamattaan kohentelee kukkapenkkejä ja nyppii kuivaneita lehtiä yms. kulkiessaan puutarhassa. Eikä se tosiaan ole työtä, silkkaa lepoa ;) Hyvä lomaa edelleen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Nettimartta! Nautin kyllä puutarhastani ja siellä puuhailusta niin paljon, ettei sitä tosiaan työksi miellä :)

    VastaaPoista