Kesä

Kesä

Ryövärinkuopalla

Keskiviikkona, 20.7.2011

Aikainen herätys tänään, jo klo 7.00 pärähti kello soimaan. Aikainen lomalla siksi, että menin kampaajallle heti aamusta. Nyt on kuulkaas niin uusi tukka, ettei minua tunnista kuin kävelytyylistä.

Pari tuntia hurahti Tiinan salongissa, samalla reissulla vein lottokupongin vetämään ärkiskalle ja postitin kirjeessä päivänkakkara "Crazy Daisyn" siemeniä eräälle nettipuutarhaystävälle Piikkiöön. Laiskasti lepsotellen kävelin kotiin nauttien kesäisestä aamupäivästä. Aamuinen vahva usva oli haihtunut, heinäkuinen aurinko lämmitti selkää.

Pikaisesti laitoimme miehen kanssa purtavaa ja starttasimme Renun kohti Jämsää. Jämsästä jatkoimme hupiajeluna Orivedelle ja sieltä kohti Ruovettä. Meillä on ollut ikiajat vitsinä, että lähdetäänkö rosvokuopalle kesälomamatkalle. Rosvokuoppa sijaitsee valtatie 66: n varrella lähellä Ruovettä, ja seurustelumme alkuaikona kävimme sen parinakin kesänä katsastamassa. Paikassa sinänsä ei ole mitään nähtävää, onpahan vaan syvänne, josta maantierosvot ammoisina aikoina vaanivat matkaajia. No, ryövärinkuoppa tuli katsottua, ja jatkoimme Ruoveden kauniisiin maisemiin, ja ihanan mutkittelevaa pikkutietä Haapamäelle ja Keuruulle. Kyllä kesäinen Suomi voi sitten olla kaunis!

Kotona makaronilaatikko uuniin odottamaan oletettavasti nälkäisen jälkikasvun palautumista Nääsvillen keikalta. Tulipas säpinää tupaan, kun matkalainen kotiutui!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti