Kesä

Kesä

Sadas

Torstaina, 21.7.2011

Se on pienen juhlan paikka, näpyttelen nimittäin sadatta bloggausta! Tähän pitäisi nyt olla jotain oikein järisyttävän jytkyä tarinaa, vaan ei taida kovin kummoista irrota.

Heräsin ukkosen paukkeeseen aamulla, ja sitä jylinää ja salamointia jatkuikin pitkin päivää. Välillä oli tuvassa niin pimeää, että piti laittaa valot päälle. Sopiva keli puuhastella sisätiloissa kaikenlaista pientä, mikä aurinkoisella jää tekemättä. Iltapäivällä tulivat vanhempani poikkeamaan kahville, samalla reissulla kävivät marketissa ruokaostoksilla. Leipominen on jäänyt liki nollaan näillä helteillä, joten Heinähatusta kävin nappaamassa makoisat voisilmäpullat kahveen kanssa.

Illalla suuntasimme taas Renun nokan kohti Multiaa ja puilla lämmitettävää saunaa. Mies uumoili kaatavansa yhden koivun, joka on liian liki aittaa. Tuli kuitenkin toisiin aatoksiin, kun taivaalta alkoi tulla vettä enemmän kuin tarpeeksi. Virittelin tupaan kynttilöitä ja tuikkuja, mikäs siinä oli odotella saunaan pääsyä. Mies uskaltautui uimaankin, minä en tällä kertaa kaivannut pulahtamista.

Kotiapäin ajellessa peittyi tie välillä usvaan, aivan kuin savua olisi ollut. Taivaskin kirkastui, huomenna saisi jo vaihteeksi olla poutaa.

3 kommenttia:

 1. Kyllä he aurinkoiset kelit nyt alkaa kun mullakin alkaa loma! Onnistuin tekemään saman kuin sinä: armoton kesäflunssa juuri lomanalusviikolla (äänitehosteet: turinaa ja pärskettä). No, jospa sitä sitten lomailisi terveenä!

  Täytyypä olla silmä tarkkana ja vaania tuttua kävelytyyliä kylillä jos sua ei enää muuten tunnista ;-)

  Nautitaan lomista,
  Heli

  VastaaPoista
 2. Kampaajakäynti tekis hyvää tässäkin osoitteessa. Näytän tarhapöllöltä.

  Mutta sullahan on puutarha täynnä kauniita kärhöjä!

  VastaaPoista
 3. Heli, oikein rentouttavaa ja hyvää lomaa, sekä paranemista!

  Nettimartta, nämä kaksi kärhöä pärjäsivät hyvin viime talvesta. Mulla oli etupihalla ja etelänpuolella pari oikein isoksi kasvanutta kärhöä, mutta ne oikuttelevat. Alkoivat kasvamaankin vasta heinäkuussa.

  VastaaPoista