Kesä

Kesä

Työkelejä

Tiistaina, 5.7.2011

Olen nauttinut hyvistä työkeleistä täysin siemauksin, eilen ja tänään. Viime viikolla ei jaksanut pihalla mitään, kahdessa päivässä olen saanut tosi paljon aikaiseksi. Eilinen alkoi nurmenleikkuulla, mitenkäs muuten. Kävin läpi istutusalueita kanttausraudan kanssa, kylläpä tuli siistit reunat. Kitkemistä välillä, välillä käväistin isännän kanssa Jyväskylässä. Taas illalla pihalle touhuamaan, isäntä siivosi autonsa oikein perusteellisesti.

Tänään aloitin ulkotyöt kesän kohokohdalla: orapihlaja-aidan leikkauksella. No, ei vaineskaan, sikainhaa touhua edellisen asukkaan antiikkisilla perintösaksilla. On meillä sähkökäyttöinen leikkurikin, mutta sillä saa isäntä siistiä loput. Kunhan kerkiää.

Tienpuolelta leikatessani ja kurotellessani koko 156 senttimetrin mitalla, nousi mäkeä ylös miesporukka kuntamme teknisen johtajan johdolla. Katsastivat maastoa, meinaavat vaihtaa ilmajohdot maajohdoiksi sekä uusia valopylväät. Huikkasin tervehdyksen ja iloisen huomion, että nythän tuleekin pitkiä miehiä auttamaan leikkaamisessa. Joku sieltä vastasi, että ei ole pitkiä miehiä, vaan pitkä letka miehiä. Tarkemmin katsottuna olivatkin tosiaan miehiä melkoisen lyhyellä varrella. Toivottavasti eivät pahastuneet.

Iltapäivällä tyhjensin vesialtaan ja täytin uudella, puhtaalla vedellä. Täyttymistä odotellessani käväisin suihkussa, lähdemme tyttöjen kanssa kesäteatteriin Laajavuoreen.

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti on oikein rentouttava teatteri-ilta!

  Ja kunnanmiehille saa (vai pitää?) aina vähän heittääkin herjaa, eikös?

  Nautipa lomasta edelleen, ensi viikolla minäkin jo saan tänne työmaalle seuraa.

  Heli

  VastaaPoista
 2. Oli kiva teatteri-ilta. No, esitys ei ollut kummoinenkaan, mutta Juicen musiikki pelaa aina. Kohta lähdemme mökille, yritähän jaksaa :)

  VastaaPoista