Kesä

Kesä

Aamulla varhain

Torstaina, 11.8.2011

Nuhareaktio taitaa olla selätetty, ellei sitten jää muhimaan jonnekin onteloihin. Loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin, tiistai-iltapäivällä oli jo ihan terve olo.

Aamuherätykset ovat olleet varhaisia tällä viikolla, kello on soinut joka aamu 6.15. Pojan "amisbussi" lähtee jo 6.50, joten aikainen herätys on hänelläkin. Tänä aamuna herääminen näytti jo olevan hankalampaa kuin alkuviikosta.

Tällä viikolla en ole ehtinyt/jaksanut tehdä ulkona mitään kasvuston hyväksi. Eilen kiertelin tiluksia, ja huomasin rikkaruohojen rehahtaneen jokapuolella. Toivottavasti viikonloppuna olisi poutaa, että pääsisi kitkemään. Nurmikko kaipaa leikkaamista, mutta leikkuripa onkin vaihteeksi jäänyt mökille.

Destia oli jättänyt viestiä postilaatikkoon, että tulevat tänään tekemään katselmukset louhintatöiden välittömässä läheisyydessä oleviin taloihin. Kartoittavat tiili-, betoni- ja kaakelipintojen kuntoa. Eipä ole vielä näkynyt, aikaväliksi oli annettu klo 7-17. Tulevat tietysti sitten, kun olen ennättänyt lähteä töihin. Hieman meitä hirvittää, kun louhittava (räjäytettävä) kallio on samaa kalliota, missä meidänkin talo on perustuksistaan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti