Kesä

Kesä

Kaupungissa

Maanantaina, 15.8.2011
Sattuipa somat kelit viikonlopuksi. Aurinko killotti lähes helteisesti sekä lauantaina että sunnuntaina, olipa ilmassa vielä hyttysiäkin. Lämpöisiä kelejä on luvattu vielä alkuviikollekin, tosin tänään ei ollutkaan ihan niin lämmintä, kuin luvattiin.

Eilen päiväruuan jälkeen läksin ostoksille Jyväskylään, itselleni vaatetta ja muuta tarpeellista. Pettymyksekseni keskustan kaupoista ei monikaan ollut auki, Sokkarin ja Anttilan kautta päädyin Seppälään, mistä löysinkin aika kivan neuleen syksyn varalle. Keskustasta ajoin Seppälän kautta Palokankeskukseen. Kasseja kertyi loppujen lopuksi useampiakin. Kävin uudessa Palokan Citymarketista hakemassa halvan paistinpannun ja Kodin Ykkösestä pari sisustuskoria keittiön hyllyyn.

Kotona arvelin miehelle olevani jollakin tavalla varmasti sairas, koska kiersin kaikki matkalla olevat puutarhamyymälät. Eden Honkkarin pihaosastolle en käynyt tutustumassa, vaikka muuten siellä ällistelinkin.

Kotia tultua hörppäsin pullakahveet terassilla ja oikaisin koipiani vähäksi aikaa. Loppuilta meni Hercule Poirotin seurassa  ja kirjaa lueskellen.

2 kommenttia:

  1. Kovinpa on samansuuntaisia nämä molempien ilot: Poirot, Lynley ja puutarha :)

    Noi sun kottikärryt on vallan mainiot. Oothan muistanut pitää nopeutesi alle viidessäkympissä?

    VastaaPoista
  2. Nettimartta, alkukesästä kun on kovin innostus päällä, saattaa mennä hieman ylinopeuttakin alamäessä, mutta näin loppukesästä vauhti hyytyy :)

    VastaaPoista