Kesä

Kesä

Kesä meni jo

Keskiviikkona, 31.8.2011

Kesän virallinen viimeinen päivä, huomenna alkaa syksy. Onneksi ilma on ollut vielä mukavan lämmin, pikkuisen oli tänään tihkua ilmassa. Syksyn alkaminen tietää neulomishalujen heräämistä. Toissapäivänä poikkesin paikallisessa käsityökaupassa silmäilemässä uutuuslankoja, hieman hiplasin, mutta en vielä ostanut.

Eilen oli kaunistautumispäivä. Menin suoraan töistä kampaajalle. Päähän laitettiin koko paketti, eli leikkaus, tukikäsittely (permis) ja väri. Rahat meni, mutta tukka on hyvin.

Ulkona en ole tällä viikolla tikkua ristiin pannut, mitä nyt amppeleita kastellut. Taimivaihdon saalis pitäisi saada multiin, ehkäpä viikonloppuna olisi ylimääräistä energiaa sitä varten. Tänään on laiskottanut oikein erityisen paljon. Ruoka oli pakko tehdä, mutta siihenpä kotihommat jäikin. Saunan jälkeinen raukean rento olotila johtanee piakkoin nukkumahuoneen puolelle.
2 kommenttia:

  1. Samoja puuhia täälläkin osoitteessa: lankoja silmättelen, jos piiitkästä aikaa yrittäs vaikka kaulaliinaa tehä, kikkurat saan päähäni tänään ja ulkona on tosi märkää. Hyvin menee :D

    VastaaPoista
  2. Nettimartta, niin on märkää ja pimeää ulkona, ja silloin onkin mukava istahtaa sohvannurkkaan kutomaan lämmintä talven varalle. Kumma juttu, että uusista langoista on kivempi kutoa kuin niistä vanhoista, joita kopasta löytyisi :)

    VastaaPoista