Kesä

Kesä

Rantabistrossa

Kylläpä päivät kiitävät taas nopeaa vauhtia. Viikko vasta alkoi, ja nyt se on jo lopussa. Sain torstai-iltana iloisesti yllättävän puhelinsoiton Oulunjoen taimistolta Matti Kuljulta. Hän soitti ja kysäisi, vieläkö olen kiinnostunut parista häneltä toista vuotta sitten tilaamastani pensasruususta. Silloin niitä ei ollut saatavilla, mutta hän oli ystävällisesti tallettanut tilaukseni, ja nyt haluamiani ruusuja olisi saatavilla. Matkahuollosta sitten eilen työpäivän päätteeksi haettiin Rosa Herttoniemi, ja Rosa Maiden's Blush. Huomenna pääsevät paikoilleen ruusukäytävän varrelle.

Lauantaiaamupäivä meni siivotessa. Lakanoiden vaihtoa, imurointia, pölyjen pyyhkimistä, lattioiden pesu, pyykinpesu ja pyykin silitystä. Sopivasti sain hommat hoitoon ja ennätin television äärelle, kun kotimainen elokuva Hedelmätön puu alkoi. Katsottuahan tuo tuli, vaikkei ollutkaan mistään kotoisin.

Illalla ajelimme mökille saunomaan ja uimaan. Ilma oli leppeän lämmintä edelleen, joskin hieman kosteaa. Saunassa oli makoisat löylyt ja mökillä kodikkaan lämmin tunnelma. Sitten juhannuksen ei oltu takkaan tulta viritelty, nyt tein pienen tunnelmavalkean. Yöksi ei jääty, kun ei saatu jälkikasvua mukaan.Otin muutamia kuvia mökkireissulta
2 kommenttia:

  1. Voi, minulla on jostain syystä ollut teidän mökistä paljon paljon pienempi mielikuva. Tuo näyttää isolta, hienolta ja viihtyisältä!

    Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua toivottelee toiselta mökiltä sivistyksen pariin palannut
    Heli

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa sivistyksen pariin, Heli!. Kuva valehtelee, ei tuo mökkeröinen iso olekaan :)

    VastaaPoista