Kesä

Kesä

Mylläystä

Tiistaina, 23.8.2011

Sateinen ja lämmin päivä. Aamullakin oli jo seitsemän aikoihin +15 astetta, joten yökin on ollut lämmin. Aamuvuoro töissä.  Pitkästä aikaa jouduin oikein kävelemään kotiin, kun kyytimies muisti väärin työpäivän päättymisen ajankohdan. Sateesta huolimatta oli oikeasti mukava kävellä ja haukata samalla raitista ilmaa.

Kotimäkemme on nyt myllätty kaivinkoneilla. Hyvä, että jostakin kolosta pääsee kulkemaan. Kaivantoihin upotetaan katuvalojen sähkökaapelit. Kalliota näyttää olevan näkyvissä monessa kohdin, tietää räjäyttelemistä. Valotolppakin siirretään tuntemattomasta syystä toiselta puolen katua meidän puolelle.

Ruoaksi laitoin kalakeittoa ja innostuinpa leipomaan pitkästä aikaa keiton kaveriksi sämpylöitä. Parempiakin on kyllä syöty, se myönnettäköön, mutta eiköhän nuo tule kuitenkin syötyä.

Ruoan päälle otin nokkaunet, isäntä lähti käymään Multialla ja poika kaverin luokse. Vielä olisi ohjelmassa hieman pyykkihommia. Ja tietysti tiistaisauna.


2 kommenttia:

  1. Näyttää yhtä murheelliselta kun meille asennettiin valokaapeli. Koko kylä on yhtä kynnöspeltoa. Onneksi maa korjaa itsensä melko nopeasti. Toivottavasti myös teillä.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän meille tule entistä ehommat tiet ja valot, kunhan vähän aikaa vielä väistellään koneita ja kuormureita :)

    VastaaPoista