Kesä

Kesä

Vielä on kesää jäljellä

Torstaina, 4.8.2011

Leppeän lämpimiä päiviä ollut vielä tällä viikolla. Eilen oli milteipä hellelukemat, mutta yöt ovat olleen aika koleita. Yöllä piti nousta työntämään ikkunaa kiinni, kun näihin päiviin on saanut hikoilla yölläkin.

Eilen töiden jälkeen nopeasti evästä perheelle ja pihalle nautiskelemaan. Isäntä innostui ottamaan pensasleikkurin esille ja tasasi orapihlaja-aitamme. Minä toimin haravamestarina ja yritin noukkia terävät piikit tarkkaan pois ajotieltä, muuten puhkovat auton/mopon/pyörän renkaat. Naapuri kehotti (pilke silmäkulmassa) tilaamaan kaivinkoneen kaivamaan aidan juurta myöten pois, kuten hän teki viime kesänä. Toinen naapuri kertoi tehneensä pellistä pohjalliset saappaisiin, kun aikanaan leikkeli omaa aitaansa, sekin hävitetty muutama vuosi sitten. No, emme vielä ole valmiita luopumaan piikkiaidastamme.

Tänään iltavuoro töissä, aika hiljainen päivä. Poika pyysi jättämään listan töistä, joita hän pystyisi tekemään tienatakseen mopobensarahoja. Hyvin oli hommat hoidettu.

 Kesken työpäivän iski kaamea suklaanhimo. Soitin pojalle, joka kiikutti kiltisti äitimuorille tummaa suklaata työpaikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti