Kesä

Kesä

Munaviikko

Maanantaina, 26.9.2011

Hyvää alkanutta 'Suomalaisen kananmunan viikkoa'! Ihan oikeasti on näköjään sellainenkin viikko. Meillä otettiin hienoinen varaslähtö, kun jo lauantaina tein miehen lempiruokaa:  kananmunakastiketta ja keitettyjä perunoita. Poika ei suostunut edes maistamaan moista herkkua, mutta muille kelpasi.

Viime yö taisi olla aika kylmä. Kun puoli kuuden aikoihin menin lehteä hakemaan, oli auton takalasi aivan jäässä. Ensimmäinen kerta tänä syksynä. Pimeys oli aavemaisen näköistä, kun katuvalojen ympärillä leijui  kelmeä usva.
Aamuvuoro töissä.Töitten jälkeen käväisin terveyskeskuksessa viemässä miehen reseptejä uusittaviksi ja huomasin kännykän jääneen työpaikalle. Ei kun takaisin hakemaan, eihän sitä nyt ilmankaan pärjää:)

Kotona kinkkukiusaus uuniin ja salaattia kulhoon. Tie- ja katuvalotyöt jatkuvat edelleen, nyt kuuluvat porata jyrryyttävän meidän kompostialueen takana. Ihmeen pieniä ovat räjäytykset olleet,  ei ainakaan vielä ole kovin suuria paukkuja ollut.

Loppupäivän suunnitelmissa on tyhjentää kesäkukkapurkkeja kompostiin, ovat jo aikansa kukkineet. Lenkkeilyn aloittamistakin olen vakavasti harkinnut.                                         Runkoruusu takaterassilla on vielä täydessä kukoistuksessa, kohta on aika
                                        viedä talvisäilöön kotikotia kellarin uumeniin1 kommentti:

  1. Täytääpä tulla munalla töihin tässä joku päivä tällä viikolla ;-)

    Heli

    VastaaPoista