Kesä

Kesä

Nettiostoksilla

Tiistaina, 20.9.2011

Pari hallayötä verotti kesäkukkia. Samettikukat ja ahkeraliisat ovat mennyttä. Korkeammalla roikkuvat amppelit ovat vielä säästyneet. Viime yö oli taas lämmin ja sateinen, sadetta on luvattu jatkossakin. Minä tyhmä en sitten muistanutkaan kerätä takaterassilta kuivia tuolinpehmusteita talvisäilöön, vaan jätin kastumaan öiseen sateeseen.

Tämä aamu oli muutenkin huomattavasti eilistä parempi. Maanantaiaamut ovat erityisen vaikeita teinillemme. Viikonloppuna menee unirytmit aina sen verran sekaisin, että se kostautuu maanantaina. Aikamoista huutoa ja hammastenkiristystä oli, ennenkuin saatiin poika bussipysäkille. Illalla meni sitten ajoissa nukkumaan, ja tämä aamu menikin vallan mallikkaasti.

Aamulla otin kameran, kun sade oli lakannut, ja kiertelin napsimassa kesän viimeisiä muistoja. Oravaa yritin jahdata linssin takaa, vaan pysytteli korkealla tammessa aarteidensa äärellä. Närhet näyttävät kilpailevan pihapuun sadosta oravan kanssa, aikamoinen kuhina ja rapina kävi tammessa.

Ulkoa tultua istahdin koneen ääreen ja tilasin nettikenkäkaupasta pojalle lenkkarit ja vapaa-ajan kengät, lisäksi tilasin collegehousut alennusmyynnistä.  En saanut kaveria millään itse ostoksille, vaan antoi minulle valtuudet hankintaan. Hyvin näyttää vielä luottavan mutsin makuun :)
                                              


                                               Nämä kärhöt pääsivät vasta kukkaan, kun kesä jo on
                                                mennytEi kommentteja:

Lähetä kommentti