Kesä

Kesä

Vaivoja

Torstaina, 22.9.2011

Kovin ovat vaivalloisia olleet meikäläisen viime päivät. Toissa-aamuna herätessäni tunsin rintarangan aristavan, kun vähänkin päätä liikautti. Pari panadolia otin päivän mittaan, se vähän helpotti. Eilen kipu oli sitten siirtynyt hartialihaksiin. Ilmeisesti nukkuessani olivat hartia- ja niskalihakset menneet aivan lukkoon. Onneksi eilen oli hieronta, se tuntui  auttavan. Vieläkin tuntuu niskassa ja harteissa kaikki käsien ja pään liikuttelut. Olisiko liikunnan puutetta, kun ei ole päässyt pihahommiin pitkään aikaan?

Mieli tekisi aloittaa kudontakausi, mutta nyt täytyy kyllä jarrutella. Onneksi en ole ostanut uusia houkuttelevia lankoja. Vielä. Malleja kyllä olen katsellut ihan vain salaa ja vähäsen.

Aamuvuoro töissä, ja olen ennättänyt  hieman hoidella  rästiinjääneitä kotihommia. Ruoaksi laitoin pitkästä aikaa lasagnea ja salaattia. Iltapalaksi on riisipuuro muhimassa. Imurointia ja pyykinpesua. Ennätin myös pinota polttopuita pannuhuoneen eteiseen sieväksi pinoksi talvea varten kuivumaan. Lopun iltaa aion ottaa rennosti television ja perheen parissa.

                                    Etupihalla näyttää tällä hetkellä tältä
Ja takapihalla tällaiset näkymät

2 kommenttia:

  1. On sun pihallas kyllä kauniin rehevää. Mulla on vielä matkaa tohon...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Nettimartta! Jos jotain tässä pihapuuhailussa on oppinut, niin ainakin sen, ettei piha ole koskaan valmis :) Aina on parannettavaa ja uusittavaa. Ja kummasti kasveja eksyy vääriin paikkoihin, niitä saa siirrellä ees taas...

    VastaaPoista