Kesä

Kesä

Joulua kohti

Maanantaina, 31.10.2011

Aamu oli sateisen nuhjuinen, mutta iltapäivällä paisteli jo aurinko. Lokakuukin meni mukavasti, kun on ollut lämmintä. Minusta helmikuu on vuoden ikävin kuukausi, lokakuu se toiseksi ankein. Nyt voi jo pikkuhiljaa aloittaa joulun suunnittelemisen ja katsella uusia leivontareseptejä. Ei sen puoleen, joka joulunalus on samat kuviot, ja kuitenkin päädyn niihin samoihin varmoihin resepteihin, joiden tiedän onnistuvan suht hyvin.

Huvittaa, kun ihmiset valittavat taas lehtien palstoilla naapurien jouluvaloista. Nyhän ne ovat parhaimmillaan, kun on niin synkän pimeää. Meillä menee marraskuun lopulle valojen viritys, mutta kynttilälyhtyjä on poltettu jo pitkään.

Minusta on mukava selailla postimyyntifirmojen joulukuvastoja. Tänään tuli Hobby Hallin lehdykkä. Töistä tultua keittelin kahvit ja istahdin tutkailemaan tarjontaa. Olisihan siellä taas monenlaista ihanaa. Parranajokoneen voisi ainakin miehelle tilata pukinkonttiin, entinen kun on alkanut kuulema repimään.

Sisarusteni kanssa sovittiin, ettei laiteta aikuisille lahjoja tänä jouluna. Nähtäväksi jää, onnistutaanko tuo sopimus myös pitämään:)

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan kotoisan näköistä! Vain punaviinilasi puuttuu ;-)

    Heli (kateellisena töistä)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, punaviinilasi sopisikin värisävyiltään hyvin tuohon pöydälle. Pidetäänpä mielessä :)

    VastaaPoista