Kesä

Kesä

Kissa ikkunalla

Keskiviikkona, 26.10.2011

Puolikuntoisena tässä ollaan edelleenkin. Kaupungin lääkärin määräämä antibiootti ei tepsinytkään poskiontelotulehdukseen. Kuuri loppui, ja olo senkun paheni. Eilen aamuna oli koko toinen puoli päätä puutuneen tuntuinen ja turta.  Työkaverin mielestä poskeni näytti turvonneeltakin. Ihmeekseni sain ajan omalle lääkärille terveyskeskukseen saman päivän aikana.  Lääkäri tutki ja totesi tulehduksen edelleen jylläävän onteloissa. Sain sitten uuden antibioottikuurin, sekä limakalvojen turvotusta laskevaa lääketta ja nenäsuihketta. Nyt tuntuukin jo paremmalta, eikä nenä ole tukkoinen. Päätä vaan jomottelee edelleen.

Rapsakan viileä keli tänään. Poikakin etsi jo talvitakkia päälleen. Töistä tultua tein helpon ruoan, hernekeittoa purkista. Hyvää, ja maistuu kaikille. Muuta en jaksa tehdäkään, sen verran on tauti vienyt voimia, ja lääkkeetkin ehkä väsyttävät.

Eilen oli aurinkoinen päivä. Pääsin aikaisin töistä ja kotona touhutessa tunsin jonkun tuijottavan. Naapurin kissa, Valopilkku, oli noussut ikkunalaudalle nauttimaan auringon lämmöstä. Lasin läpi se tarkkaili ja seurasi, mitä minä tein. Kesälläkin samainen kisuli oli seuranani pihatöissä, jahtasi myyriä puskien juurella. Kiva karvainen kaveri.


2 kommenttia: