Kesä

Kesä

Kuntokuurille

Perjantaina, 7.10.2011

Olen aloittanut kunnonkohennuskuurin. Eilen käväisin pitkästä aikaa lenkilläkin ennen töihinmenoa. Hämmästyttävän piristävä vaikutus oli reippailulla, koko loppupäivän tunsin itseni pirteäksi ja energiseksi. Tänään olisi tarkoitus ennen saunaa tehdä pieni kävelylenkki kylän ympäri, mikäli ei äidy tolkuttomasti satamaan.

Mahtava tuuli on myllännyt viime yöstä alkaen, jossain päin ihan myrskyäkin ollut. Puhurit  ovat riepotelleet  pihamme puita päivän aikana niin ,että etukuisti on täynnä värikkäitä vaahteran ja tammen lehtiä. Joutavat olla huomisaamuun asti, ei nyt kannata lakaista, kun edelleen tuulee. Vaahterassa roikkuva lintulauta oli lentänyt tuulen mukana maahan ja lievästi hajonnutkin. Huomenna korjataan sekin.

Eilen tein viikkosiivouksen, joten tänään otan ihan rennosti. Ruokaakaan ei tarvitse laittaa, syödään eilen tehtyä kasvissosekeittoa raejuustolla höystettynä. Poika lähti viikonlopun kunniaksi ulos syömään, paikalliseen pitseriaan kaverinsa kanssa. Tämä tyttö lähtee nyt sytyttelemään kynttilätuikkuja keittiöön, olkkariin ja kuistille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti