Kesä

Kesä

Tuliaisia

Sunnuntaina, 23.10.2011

Kaappien siivous ja niiden järjestyksessä pitäminen eivät ole meikäläisen vahvimpia alueita. Eilen ja tänään sain innostuksen kipinän järjestellä oman ja miehen vaatekaapit. Omasta kaapista  lähti kaksi isoa muovikassillista UFFF:n keräyspisteeseen vaatteita, sekä muutamat kengät ja ylimääräiset käyttämättömät pipot. Mökillä poltettavien kuormaan kertyi iso jätesäkillinen kulunutta ja rikkinäistä kamaa. Olen oikein tyytyväinen väljentyneeseen järjestykseen.

Päiväruoan jälkeen tänään tulla tupsahtivat Onnelalaiset Italian tuliaisia tuomaan. Olivat syyslomalla Amalfin rannikolla yhdessä toisen sisareni ja hänen miehensä kanssa. Lämmintä oli vieläkin ollut ja kova ukonilmakin oli sattunut kohdalle. Saimme suklaata ja sitruunanmuotoisia saippuoita. Ovat niin nättejä, tokko niitä hennoo käyttääkään.

Kuntokuurini on jatkunut mukavasti. Alkuviikon sairastelusta huolimatta olen jaksanut käydä lenkillä päivittäin. Tänään kipitin jo ihan kunnon vauhdilla vanhan kirkon lenkin. Pieni tihkusade ei haitannut reipasta menoa. Yritän myös syödä terveellisesti, ja viime päivien varoitteluja uhmaten napsin tehovitamiinipillereitä.  Näillä eväillä huomenna taas töiden kimppuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti