Kesä

Kesä

Tuurissa

Lauantaina, 29.10.2011

Nukuin aamulla ihan liian pitkään.   Kello näytti jo 10.20, kun liikautin itseni ylös sängystä. Aamukahvia juodessani soi miehen kännykkä. Sisareni sieltä jo soitteli ja kyseli minua, kun en vastaa puhelimeen. En vastannut, kun pidän yleensä yön seudun kännykkääni äänettömällä. Onnelan porukka oli lähdössä Tuuriin ja pyyteli minua mukaansa. Ilomielin lupauduin takapenkkiläiseksi.

Nopeasti sain itseni kuosiin ja lähtökuntoon. Tuurissa oli väkeä aivan mielettömästi. Parkkipaikan etsiminen vei oman aikansa. Kaupassa sai koko ajan väistellä muita, ja kärryt tuntuivat olevan kaikkien tiellä. Lankaosastolta ostimme molemmat uutta hauskaa Josefina-lankaa. Oli tarjouksessa 2,80 kerä.

Joulumaasta kärryyn lähti pari pakettia lumipallon näköisiä valkeita joulukuusen palloja. Lisäksi löysin tarpeelliset pöytälampun jalat yöpoydille, sängyn molemmin puolin. Toinen entisistä lampunjaloista rikkoutui taannoin pudotessaan peiton heilahduksesta lattialle. Pojalle toin tuliaisiksi teepaidan, isännälle täyden kupongin lottoa.

Jalat väsyivät, niinkuin aina. Mukava oli istahtaa kahville ja hampparille reissun päätteeksi. Sisaren miestä lienee myös kaupoissa kiertely rasittaneen. Kertoi kysyneensä myyjältä apua ja nolostuneensa huomatessaan  tehneensä sen mallinukelle.

2 kommenttia:

  1. Vai tungosta on Tuurissa edelleen. Kuinkahan sinne mahtuukaan sekaan, pitäisi tällä viikolla kokeilla. Mutta kiitti vinkistä, lankaosastolla täytyykin poiketa! Tosin meillä on pieni pikkuruinen muun joukon mukana, niin että ohjelma menee aina hänen mukaansa.

    VastaaPoista
  2. Luulisin, että viikolla on rauhallisempaa, mahtuu paremmin katselemaan. Välillähän voi käydä haukkaamassa palasta ja kahvilla. Onnea reissuun ja hyviä löytöjä!

    VastaaPoista