Kesä

Kesä

Väsyä

Tiistaina, 4.10.2011

Syysväsymys on iskenyt koko voimallaan. Mikään ei huvita, mitään ei viitsisi/jaksaisi tehdä, eikä mikään oikein kiinnosta. Uni nielaisee heti, kun selälleen vähänkin heittää. Aamuisin on ollut vaikea päästä sängystä ylös ja saada silmät auki. Avuksi olen ottanut vitamiinipurkit ja kasvisvoittoisen ruoan. Toistaiseksi ei tuntuvaa vaikutusta.

Viikonloppuna oli hallaöitä, miljoonakelloamppelit ainoastaan säästyivät kylmältä kosketukselta. Kukoistaisivat vielä vaikka kuinka, mutten ole viitsinyt niitä enää kastella. Taitavat lentää lähipäivinä kompostin täytteeksi.

Tulppaanin sipuleita piti hakea vähän lisää. Samalla ostin sinisen helmililjan sipuleita. Jospa ennen talvea saisin istutettua ne maahan. Vaahtera on vielä kokolailla vihreä, tammi on ruskistanut lehtensä. Visusti ovat vielä kiinni oksissa, joten haravointihommilla ei ole kiirettä.

Ilonpilkkuna on syyskimikki 'Brunette', joka ei tähän mennessä ole vielä koskaan ennättänyt avata kukkiansa. Lämpimän syyskuun ansiosta saan senkin ihmeen nähdä. Komea on valkoinen, korkeuksiin kurkoittava  kukintonsa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti