Kesä

Kesä

Alku aina hankalaa

Tiistaina, 29.11.2011

Sunnuntaina satanut lumi on pysynyt vielä maassa. Sen verran sitä tuli, että auramiehet pääsivät jo töihin. Tänä aamuna työpaikalle kävellessä piti oikein katsella ympärilleen ja nauttia valkeudesta. Tosin jalkoihinkin piti katsetta suunnata, paikoittain oli aika liukastakin.

Aloitin kutomaan miehelle kirjoneulepipoa pukinkonttiin. Miten voikin joskus aloittaminen takuta niinkuin tässä työssä! Silmukoita luodessa olin arvioinut langan liian lyhyeksi. Ei kun uusiksi. Ja taas sama juttu. Kolmannella yrityksellä varasin niin pitkästi lankaa, että varmaan riitti ja jäi vielä katkaistavaksikin. Mutta mutta... muutaman kerroksen kutomisen jälkeen huomasin aloittaneeni väärällä värillä. Ei kun taas purkamaan ja alusta. Sitten sain jo kuviokerroksen tehtyä, kun huomasin tulkinneeni ohjetta väärin, ja ihan kuvion alkukerroksilla. Tässä vaiheessa käväisi ihan lyhyesti mielessä jättää koko homma sikseen, vaan sinnikkäänä taapertajana purin hammasta ja aloitin vielä kerran alusta. Periksihän ei anneta! Toistaiseksi näyttäisi olevan ihan onnistumisen mahdollisuuksiakin.

Illalla innostuin värkkäämään muutaman joulukortin. Moneen vuoteen en ole joulukortteja askarrellut, ideat ovat hieman hakusessa.


2 kommenttia:

  1. Kutominen, purkaminen, kutominen, purkaminen, kutominen kasvattaa pinnaa...

    VastaaPoista
  2. Omapäinen arkeilija, näinhän se on, minulla onkin jo aika pitkä pinna :)

    VastaaPoista