Kesä

Kesä

Baskeria puikoille

Keskiviikkona, 9.11.2011

Eilen annoin periksi neulomishaluille. Aamulla jäi siivoilun ja ruoanlaiton jälkeen joutilasta aikaa ennen iltatuuriin lähtöä suunnitella neulomishommia. Viime keväänä hamstrasin Rose Mohair -lankoja, tummansinistä sekä tummaa turkoosia.

 Baskerimallinen myssy olisi tarpeen, joten ei muuta kun silmukoita luomaan. Aloitin tummansinisellä,  muutaman kerroksen jälkeen purin ja vaihdoin turkoosiin. Olen tehnyt tällä mallilla aikaisemminkin baskerin, mutta siitä tuli hieman iso minun päähäni. Malli on sellainen, että en uskaltanut muuttaa silmukkamääriä, joten tein resorikerrokset tosi ohuilla puikoilla. Ei hyvä mohairlankojen kanssa, hankala neuloa. Kuvion alettua vaihdoin suosiolla nelosen puikoille, ja heti oli parempi tuntuma neuleeseen.

Tänä aamuna olikin maa jo kuurassa, pakkasta yöllä ollut muutama aste. Aavemainen usva leijuili ilmassa, kun tänään neljältä lähdin töistä kotia kävelemään. Täysi kuunmollukka vielä lisäsi mystistä tunnelmaa. Tarkoitus oli ottaa kuu-ukosta tunnelmakuvia, mutta patteri simahti kamerasta muutaman kuvan jälkeen. Kuuraista etupihan nurmikkoa ja kynttilälyhtyjä ennätin kuvata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti