Kesä

Kesä

Pientä puuhaa

Lauantaina, 12.11.2011

Rauhallinen, hidas vapaapäivän aamu. Sain istahtaa miehen keittämille aamukahveille ja lukea Keskisuomalaisen kannesta kanteen. Paikkojen järjestelyä, pyykin viikkausta, jossain välissä kermaperunalaatikko uuniin. Sillä välin, kun ruoka kypsyi kipaisin jalkaisin paikkakunnan muotiliikkeessä hakemassa isälleni lahjaksi paidan. Suunnitelmissa oli kyllä Porvalin Mikon uusin kirja, Operaatio Hokki, mutta enhän minä ennättänyt kaupunkiin asti. Jospa sitten pukinkonttiin laittaisin.

Takaisin kävellessä näin ja kuulin monien hälytysajoneuvojen menevän ohitse. Keuruulta päin lappasi paloautoa ja ambulanssia, samaten Jyväskylästä päin.  Uutisisissa kerrottiin Heinämäen palvelutaloissa olleen tulipalon, onneksi ei käynyt pahemmin.

Isänpäiväkakku valmistui kermaperunoiden jälkeen, ja lahjapakettiin miehelle sujahti uutukaiset Reinot. Tällä kertaa ostin harmaasävyisenä.

Iltapäivällä otin alas makkarin verhot ja vein ulos tuulettumaan. Samalla ompelin ruskeasävyisten verhojen väliin kermanvaaleat pitsiverhot. Kuva piti ottaa, vaan mies olikin vienyt kameran pajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti