Kesä

Kesä

Pizzaperjantai

Perjantaina, 11.11.2011

Meikäläisen päivät ja vireystaso eivät näköjään ole veljeksiä, sen verran vaihtelua on taas ilmennyt. Eilen olin töistä tultua pirteä ja virtaa riitti viikkosiivouksen tekemiseen. Siinä ohessa pesaisin saunankin ja tein pöperöt perheelle. Illalla rustasimme vielä laskuja postitukseen miehen kanssa. Minä toimin kirjurina, kun mies saneli. Hankalahkot autojen merkit alkavat jo mennä rutiinilla. Ensi alkuun piti vaivihkaa tarkistaa, miten kirjoitetaan oikein mm. Mercedes Benz tai Mitsubishi
asiakkaan laskuun.

Tänään oli sitten aivan päinvastainen olotila. Töistä päästyä väsytti aivan tolkuttomasti, päätimme (minun ehdotuskestani) hakea pitkästä aikaa pizzat paikallisesta pizzeriasta. Olipa ihanaa istahtaa herkuttelemaan valmiille aterialle. Voitte uskoa, että maistui suorastaan taivaallisen hyvälle!

Ruoan jälkeen retkahdin sohvalle katsomaan lempisarjaani Sydämen asialla. Uusintoja vain, mutta mukavaa katsottavaa silti. Pikku bonuksena hyvän viihteen lisäksi minun silmäni huomioivat kaikki pikkukylän ihanat ruusu- ynnä muut istutukset. Ilta jatkunee rennon leppoisasti saunan, telkkarin ja ukkelin seurassa.

                                          Nämä ruusut eivät ole Aidensfieldista, vaan meiltä Lätykän pihalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti