Kesä

Kesä

Valoa pimeyteen

Torstaina, 17.11.2011

Illat ja päivätkin ovat nyt tosi pimeitä. Entinen kollegani Helga sanoisi, että on kaksi pimeää vastakkain. Naapurin ikkunalle oli ilmestynyt joulukynttelikkö, minä olen tyytynyt vielä "elävään tuleen", lyhtyihin ja kynttilätuikkuihin. Jospa adventtina sitten virittelisi ulkovaloja ja sähkökynttelikköjä.

Etsiskelin keittiön laatikoista eilen teippiä. Teippiä ei löytynyt, mutta löysinpä syksyllä Heliltä saadut ihanat, karkkiväriset kellukynttilät. Asettelin ne vedellä täytettyyyn lasimaljaan, jossa nätisti uivat ja paloivat. Sen verran hennoin niissä pitää tulta, että sain otettua kuvia. Taidan säästää pojan synttärikahvipöytään ne.

Muutama kerros piti eilen kutoa myssyä, vaikka vasenta käsivartta ja olkapäätä on jomotellut parina päivänä. Kävin hierojalla, joka löysi vasemman lavan alta tosi aran kohdan, jota pehmitteli. Yöksi laitoin vielä Zon-geeliä kipeään kohtaan. Jospa se siitä vertyisi. Pukinkonttiin olisi nimittäin aikomus vielä jotain pientä kutoa miesväelle.3 kommenttia:

 1. Ha haa, mukavaa, että pääsivät/pääsevät käyttöön.

  Matkakuumeessa
  Heli

  VastaaPoista
 2. Nopemmilla naapureilla on ollut valaistu kuusi pihassaan jo jokusen viikon! Antaahan se kivasti valoa pimeisiin iltoihin. Kai kohta pitäisi omaankin pihaan jo viritellä...

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa, Heli!

  Paula, viimeistään adventtina on viritettävä valot, ehkä jo aiemminkin...

  VastaaPoista