Kesä

Kesä

Luontopipo

Tiistaina, 13.12.2011

Lucian-päivä, ja Seijan nimipäivä. Onnea vaan Onnelaan isosiskolle! Ensimmäinen joululahja on sitten annettu tässä perheessä. Vastoin kaikkia pyhiä lupauksiani sorruin ostamaan nimittäin Plus-TV-kortin isännälle joululahjaksi. Hän on innokas penkkiurheilija, ja niin monet kisat on jo siirretty maksullisille kanaville.

Pieniä vastoinkäymisiä tuli, kun salaa yritin asentaa korttia 5 vuotta vanhaan telkkariimme. Korttiaukkohan oli ihan liian iso. Hyvä, että vielä onnistuin onkimaan kortin hankalasta paikasta ehjänä pois. Ei kun netti auki ja googlettamaan. Sain selville, että vielä tarvitaan kortin lisäksi ns. Conax-kortinlukulaite. Tilaus taas nettiin ja odottelemaan jännityksellä. Eilen tuo pieni lisälaite tuli, ja ihme kyllä, ensi yrittämällä saatiin uudet kanavat näkymään.

Toinen miehen lahja on vielä paketointia vailla. Neuloin ihan itse omilla pulleilla sormillani  Luontopipon. Kyllä se menettelee, reuna tosin olisi saanut olla napakampi. Reuna kääntyy kaksinkerroin, ohjeeseen kuuluisi myös tupsu, mutta jätin sen pois. Ohje oli Suuri Käsityölehti -lehdessä 8/2005, jossa on paljon erilaisia pipomalleja.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä miehesi on ollut kiltti, kun saa noin hyvät lahjat! Ihana pipokin. Meilläkin on tuo kortti, tosin itse en laisinkaan sitä tarvitse. Mutta urheiluhullu mies löytyy täältäkin! Onkohan muuten niin, että olisitte tavanneetkin tilitoimistossa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista täältä Onnelasta märän lumen keskeltä. Järvi on vielä sula ja kaksi joutsenta harmaine poikasineen uiskentelee Pengerjokisuussa. Pipo on hieno! Meillä ei ole urheiluhullua miestä eikä naista. Kortti silti ostettiin, jos hyvässä lykyssä saisi katsella sisustus- tai pihaohjelmia.

  VastaaPoista
 3. Hei Riitanpuutarha, miehesi näyttää kyllä kovasti tutulta kuvissa. Nimestä osasin yhdistää tilitoimistoon, siellä asioimme edelleenkin.

  Tervehdys Onnelaan! Olipa hyvä, että tuli kortti hommattua, kun kerran teilläkin on :)

  VastaaPoista
 4. No mies sitten arveli ihan oikein. Hyvää jatkoa vaan teille kaikille!
  Riitta

  VastaaPoista