Kesä

Kesä

Markkinoilla

Lauantaina, 10.12.2011

Eilen illalla juotiin teinimme synttärikakkukahvit. Vieraina olivat pojan mummo ja pappa, sekä ystäväperhe. Sisarteni perheet eivät päässeet tulemaan, joten kakkua ja muuta tarjottavaa kului hyvin vähäiset määrät. Mutta muuten oli oikein rattoisa ja mukava ilta.

Tänään oli sitten paikkakunnan perinteiset joulumarkkinat. Sinnehän minäkin heti  herättyäni lähdin pistelemään. Torimyyjiä oli kohtuullinen määrä, ulkona olevia haittasi sankka räntä- tai lumipyry. Sisällä seurakuntatalolla oli lämmin, suorastaan hikinen tunnelma. Löysin kassiini mm. puisen joulukoristeen, linnuille kauralyhteen, pipon, kaulurin sekä perunarieskaa. Joulupukki kierteli kyselemässä lapsilta ja vanhemmilta sitä perinteistä kysymystään, olipa pihassa myös oikea kilipukkikin lasten ilona.

Markkinoilta houkuttelin Helin poikien kanssa meille rääppiäiskahveille ja auttamaan täytekakun syömisessä. Vielä jäi kuitenkin puolikas kakkua tuhottavaksi. Vapaapäivä kului mukavasti, ennen saunaa ennättää vielä kutoa vähän matkaa pääkallolapasia.Sain perjantaina tuliaisiksi näin ihanan atsalea-asetelman. Asetelman on sommitellut keuruulainen kukkakauppa Jacaranda.
2 kommenttia:

  1. Jacarandassa osataan kukkien sidonta! ne ovat todella ihania. Pienemmälläkin rahalla he tekevät näyttävän, persoonallisen kimpun!

    VastaaPoista
  2. Todella osaavia kukkiensitojia siellä on. Olen nähnyt heidän Vanhaan Pappilaan tekemistään kukkakoristeluista kuvia, aivan upeita!

    VastaaPoista