Kesä

Kesä

Paluu arkeen

Tiistaina, 27.12.2011

Leppoisat joulunpyhät takana. Jouluaatto sujui perinteisen kaavan mukaan: aamupäivällä puuroateria, mummolassa ja hautausmaalla käynti, joulusauna kynttilänvalossa, jouluateria ja lahjojen jako. Ensimmäistä kertaa malttoi poikakin odottaa iltaan asti lahjojen jakoa. Iltamyöhällä kävimme vielä katsomassa hautausmaan kynttilämerta.

Joulupäivänä kävi sukulaisia päiväkahvilla ja minä kävin katsastamassa Onnelan joulukuusen, jonka haku oikein televisioitiinkin joulun alla :) Kaunis oli kuusi ja kaikki muukin. Valvoimme myöhään ja katselimme telkkarista elokuvia. Samalla siemailimme lahjaviiniä.

Tapaninpäivänä kävimme ajelulla Keuruulla ja Multialla, minne jälkikasvu jäi kaverin luokse yökylään. Kova myrsky kävi aamulla ja päivällä, tyyntyi iltaa kohti. Tiettävästi ei tehnyt täällä päin tuhoja, vaikka muualla Suomessa oli melkoista jälkeä saanut aikaan.

Kohta puolin lähden työmaalle, niin se joululoma meni nopeasti. Vielä riittää laatikoita ja kinkkua evääksi.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan täydelliseltä jouluohjelmalta! Joulun perinteissä on jotain todella rauhoittavaa.

    VastaaPoista
  2. Niin se on,Paula. On helppoa, kun ei tarvitse etukäteen miettiä ohjelmaa tai joulunruokia. Tärkeintä kuitenkin on lähimpien kanssa leppoisa oleminen ja rauhoittuminen.

    VastaaPoista