Kesä

Kesä

Ryskettä ja rytinää

Keskiviikkona, 28.12.2011

Ensin ravisteli Tapani-myrsky maita ja mantuja, eilen Hannu ehkä vielä voimakkaampana. Illalla työpaikan katto piti kamalaa ryskettä ja rutinaa. Välillä käväisi mielessä, että noinkohan kohta olemme taivasalla, minä ja muutamakymmentuhatta kirjaa. 

Meillä kirkonkylässä ei ollut sähkökatkoja, mutta hieman sivummalla oli sekä Tapaninpäivänä, että eilen melkein kymmenen tunnin mittaisia katkoja. Onneksi ei ollut kovaa pakkasta, ettei sisätilat heti jäähtyneet.

Napakka tuuli huuhteli naamaa vielä tänä aamunakin töihin kävellessä. Mies tarjosi kyytiä, mutta halusin välttämättä kävellä. Huonosti nukutun yön jälkeen oli pakottava tarve saada raitista ilmaa. Sitä paitsi meikäläisellä on silmäluomet aivan turvoksissa, ihan kuin olisin itkenyt oikein urakalla. Voisiko osuutta turvotukseen ja nesteenkertymiselle luomiin olla ylisuolaisella kinkulla. Miten niin suolaisia kinkkuja saa edes myydä?

Hiljaisen työpäivän jälkeen ihana, rentouttava hieronta, kyytimies vastassa. Kotona ruokaa perheelle, sauna ja kynttilän valossa sohvailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti