Kesä

Kesä

2012

Sunnuntaina, 1.1.2012

Uusi vuosiluku ja vanhat kujeet. Vuoden ensimmäinen päivä otettu hyvin rauhallisesti. Päiväruoan jälkeen kirjan lukua ja torkkumista sohvalla. Aikamoista jytkettä kuului keskiyöstä aamukahteen, ei oikein saanut nukutuksi. Annoin periksi ja nousin katselemaan ikkunoista rakettien suihketta. Poika kävi yöllä yhden aikaan parin kaverinsa kanssa lämmittelemässä ja syömässä voileipiä. Päinvastaisista kehotuksista huolimatta lähti vielä yön selkään kylille. Tänään sitten nukkuikin pitkälle iltapäivään.

Illan suussa ajelimme mökillä katsastamassa, josko olisi myrskytuhoja sielläpäin käynyt. Eipä ollut onneksi  mitään hämminkiä, tiekin oli ajettavassa kunnossa, lunta ei ollut kuin nimeksi. Mökin ympärillä on kyllä niin monta suurta mäntyä, että siinä sitä oltaisiinkin ihmeissämme, jos ne alkaisivat lakoilla. Sen verran on tuulilta suojattu paikka, ettei ainakaan vielä ole vahinkoa käynyt. Nyt pitää koputtaa puuta, kop...kop...


                                         Tässä esittelen parhaimman joululahjani: patonkikulho ja voirasia. Tosi kivat!

2 kommenttia:

  1. Onpas kivat lahjat, erityisesti tuo patonkikulho!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Riitanpuutarha. Tämä on just sellainen lahja, jota ei välttämättä itse tulisi koskaan ostaneeksi itselleen. Luulen, että sille tulee myös käyttöä :)

    VastaaPoista