Kesä

Kesä

Keuruun keikka

Tiistaina, 10.1.2012

Yskä alkaa olla ohimennyttä aikaa. Ääni tuntuu vielä pettävän, pitemmän hiljaaoloajan jälkeen tuppaa kuulua melkoista murinaa ja mörinää. Poika vuorostaan sairastui eilen, ensimmäisenä koulupäivänä loman jälkeen. Tuli kesken koulupäivän kotia. 

Pakkasten myötä jäädytettiin kylän luistinrata, ja pojan tietysti mieli viikonloppuna luistelemaan. Luistimia vaan ei yllättäen löytynyt sitten mistään. Keväällä viimeinen havainto tehty pesuhuoneen lattialla kuivamassa. Mikä lie pahanilkinen kotitonttu piilottanut kiitimet. No, todennäköisesti olisivat olleetkin jo pienet, pojan koipi kun kasvaa aika kyytiä, joten uusien osto on edessä. Mutta vanhat olisivat olleet vielä hyvät kierrätykseen

Tänä aamuna kävin Keuruun kaupungilla asioimassa. Tilitoimiston lisäksi käväisin katsastamassa uuden Mega-Marketin. Sieltähän löytyi vaikka mitä mukavaa. Olisi löytynyt enemmänkin, jos vain aikaa olisi ollut enemmän, mutta töihinkin piti vielä ehtiä. Pitkäripaisesta poikkesin hakemassa hieman kuohujuomaa, viinejä sekä boolitarpeita lauantaita varten. Erittäin ystävällisen ja asiantuntevan myyjän avustuksella tarvittavat ostokset löytyivätkin nopeasti.3 kommenttia:

  1. Sullakin näyttää Jackmannii kukkivan loisteliaasti. Näyttävä ja kestävä kärhö.

    VastaaPoista
  2. Nettimartta, ostin tuon kärhön aikoinaan Jackmanniina, mutta puutarhanetissä se tunnistettiinkin Violaksi. Jackmanniissa on kai yleensä neljä terälehteä, tässä useampi. Mutta hyvä ja kestävä, sekä runsaskukkainen kärhö joka tapauksessa.

    VastaaPoista
  3. Totta puhut, ei ole neljää terälehtelä, mut väri on yhtä komee kun Jackmaniissa. Vai olisiko kirkkaampi tuo sininen...

    VastaaPoista