Kesä

Kesä

köh köh

Keskiviikkona, 4.1.2012

Laiskottaa. Eilen oli vakava aikomus leipoa pakastimeen kakkupohja sekä tiikerikakku miehen tulevia tasavuotissynttäreitä varten. Vaan eihän meillä ollut korppujauhoja vuokaan. Joskus olen käyttänyt vastaavassa tilanteessa vehnäjauhojakin, mutta nyt halusin ehdottomasti korppujauhoja.  Siitäpä sainkin sitten tekosyyn kaikessa rauhassa pötkötellä sohvannurkassa ja kutoa.

Jostakin olen saanut kitusiini ikävän, kuivan yskän. Tänään töissä iski muutamaan otteeseen kunnon yskänpuuska, vedet silmistä valuen piti paeta takahuoneeseen vettä hörppäämään. Onneksi oli hiljainen päivä, lumimyräkkä ei houkutellut ihmisiä liikkeelle. Osan ajasta sain kaikessa rauhassa yksikseni yskiksellä. Sitäpaitsi viime yönä onnistuin nukkumaan vasemman lonkkani kipeäksi. Liikkuminen on ollut köpöttelyä ja konkkaamistakin välillä. Täytyy ensi yönä nukkua se kuntoon. Eikös tauti lähde sillä, millä se tulikin?

3 kommenttia:

 1. Tuosta lonkasta: ellei parane nukkumalla, niin voipi olla, että on limapussin tulehdus. Oma kokemus joulun alta ja oire sama. Siihen auttoi lääkärin pistos!

  VastaaPoista
 2. Yskä lähtee yskimällä ja nuha sitten aivan muilla keinoin - olen muistaakseni sinulta oppinut ;-)

  Yskipä nyt, että olet lauantaina kunnossa
  toivottelee Marjaana uudelta läppäriltään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos neuvosta, Riitanpuutarha, täytynee mennä lääkärille, ellei parane. Onneksi tuntuu tänään jo huomattavasti paremmalta. Toivottavasti menisi ohitse omia aikojaan.

  Marjaana, vähänkö oon kade sun uudelle läppärille :)

  VastaaPoista