Kesä

Kesä

Kuuskymppiset

Maanantaina, 16.1.2012

Viikonloppu kulunut mukavasti juhlien merkeissä. Lauantaiset miehen kuusikymppiset sujuivat hienosti. Iltapäivällä neljän tienoilla tulivat ensimmäiset vieraat, ja aamulla kolmen maissa lähtivät viimeiset. Ystävät yllättivät hauskalla lauluesityksellä. Päivänsankari kutsuttiin ulos kuistille, ovi käskettiin jättämään auki. Jättisädetikkujen loisteessa kymmenpäinen sekakuoro lauloi omasanoitteisen onnittelulaulunsa.

Lahjoja tuli runsaasti, ja kaikki todella mieluisia. Nykyään kovasti viluiselle päivänsankarille lämmintä ylle ja alle (pienestä vinkistä). Tarjoilut onnistuivat mukavasti, ja niitä oli myös riittävästi. Täytekakkua ei mennyt juuri nimeksikään, mutta suklaa- ja vadelmahyytelökakut menivät viimeistä murusta myöten, samoin kuin meikäläisen omalla reseptillä tekemät lihapullat.

Kiitos kaikille vieraille ja muuten muistaneille!

Kuvassa erityisesti korjaamoyrittäjälle suunniteltu mahtava onnittelukimppu. Asialla taas keuruulainen
kukkakauppa JacarandaKimpussa oli punaisia ruusuja, juurella mustikanvarpuja, korkeita tummanpunaisella sametilla päällystettyjä oksia. Kaiken ympärillä kierteli muttereilla varustettu metallilanka :)


4 kommenttia:

 1. Mukavaa, että juhlat sujuivat hyvin ja sähköäkin riitti! Aina se kuitenkin on emännille melkoinen ponnistus. Jacaranda on kyllä alansa huippuluokkaa!

  VastaaPoista
 2. Riitanpuutarha, onneksi meillä ei ole ollut sähkökatkoja, torstaina taisi muuutaman minuutin olla. Aika hommahan juhlien järjestämisessä aina on, varsinkin kun haluaa itse tehdä kaiken. Mutta se on minusta erittäin hauskaa ja mieluista!

  VastaaPoista
 3. Juhlien järjestely on minustakin hauskaa. Pari vuotta on omista ja miehen kuusikymppisistä, vaikka ei niitä kovin isosti juhlittu. Viisikymppiset pidettiin aikoinaan yhteiset (100 v) suurelle joukolle tanssin kera. En enää jaksaisi!

  VastaaPoista
 4. Riitanpuutarha, eipä meilläkään kovin suurta vierasjoukkoa (25-30 henkeä) ollut, eikä mahtuisikaan talviaikaan. Haaveena olsi vielä joskus järjestää puutarhajuhlat, mutta kesäaika menee niin äkkiä ja ollaan paljon mökillä.

  VastaaPoista