Kesä

Kesä

Ostoksilla

Lauantaina, 22.1.2012

Vapaapäivää vietetty "isolla kirkolla". Sisareni ja hänen miehensä houkuttelivat minut Jyväskylän reissulle. Ensimmäinen etappi oli Viherlandia. Kiertelimme tapamme mukaan pitkään ja hartaasti joka kolkan. Kävimme yläkerrassa kahvilla ja Runebergintortulla. Siemenet olivat jo tulleet myyntiin. Tuntuu ihan kuin kevät olisi jo piirun verran lähempänä, kun ostin ensimmäiset rapisevat pussukat piironginlaatikkoon.

Poikkesimme Kodin Terrassa, sieltä löysin varjostimen ylimääräisenä lojuneeseen lampunjalkaan. Aprikoin valko-beigeruudullisen ja kukkakuosisen välillä. Romanttinen puoleni voitti, ja päädyin kukikkaaseen. Lampun sijoituspaikaksi tuli keittiön pikkuhyllykkö.

Kävimme myös uudessa urheilutarvikekaupassa, mistä ostin pojalle luistimet ja kiekkohanskat. Ihan mukavalla alennuksella molemmat.  Poika oli kovasti tyytyväinen tuliaisiinsa ja lähti heti testaamaan jäälle.


4 kommenttia:

 1. Onpa hyvän näköinen kokonaisuus! Hienoja hankintoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Riitanpuutarha. Joskus piristää kotia (ja mieltä) ihan pienikin uudistus :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis valaisin! Totesin taannoin Kodin Terran valaisinosaston aika kivaksi, sinne jäi pari valaisinta, joita HIMOITSEN, mutten ole vielä raaskinut. Varjostimen ostin ja nyt tekisi taas mieli poiketa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Paula. Sieltä minäkin olen löytänyt kivoja valaisimia. Ja se on hyvä, että siellä on erikseen pöytälampunjalkoja joihin saa valita mieleisensä varjostimen.

  VastaaPoista