Kesä

Kesä

Jampan seurassa

Maanantaina, 13.2.2012

Kuulisittepa, minkälaiset musiikit meikäläisellä raikaa! Leppoisan työpäivän jälkeen pistin kotona soimaan nostalgiaa tuutin täydeltä. Lainasin kirjastosta Jamppa Tuomisen  levyn: 40 kaikkien aikojen suosituinta kappaletta. Ruokaa laittaessani laitoin levyn soimaan, ja voi miten kolahtikaan kaikki ihanat 70- ja 80-kymmentä lukujen vanhat hitit. Enpäs muistanutkaan, että niitä hyviä oli niinkin paljon. Arvaatte, että kotihommat sujuivat kuin tanssi.  Ihan näin meidän kesken, muutama kipale kirvoitti tanssiaskeliakin. Yksi kappale "Sadepisaroiden laulu" nostatti ihan kyyneleet silmiin, tuli niin väkevästi nuoruus mieleen. (Olisin musiikkilinkin  tähän liittänyt, vaan en osannut)

Joskus toisenlaisella mielellä ollessani laitan taas soimaan vanhaa kunnon CCR:ää. Se on mahtavan hyvää siivousmusiikkia, antaa ylimääräistä tarmoa ja energiaa. Levyjä olen alkanut kuunnella enemmän siksi, että radio ei nykyään oikein kunnolla kuulu meidän mäellä, ainakaan ne kanavat, mitä haluaisin kuunnella. Ja ainakaan minun radioni. Jonakin kauniina päivänä ostan vielä uudet, paremmat soittovehkeet.
                                       5 kommenttia:

 1. Oi nostalgiaa!

  Multa löytyy CCR:t vanhoina vinyyleinä - perin ne isältäni, samoin kun hyvän musiikkimaun ;-)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, mullakin on muutamia vanhoja vinyyleitä, vaan ei ole enää soitinta, millä soittaisi :)

  VastaaPoista
 3. Voit liittää Youtubesta musiikkivideoita esim. upottamalla. Valitset vain ensin blogisi hallintapaneelista kohdasta ULKOASU kohdan LISÄÄ GADGET, jonka avautuvasta laatikosta valitset kohdan HTML/JavaScript, johon liität Youtuben kappaleen näin:

  Klikkaa JAA ja liitä sitten laatikkoon tuleva teksti gadgetiin.

  Esimerkiksi Jamppa Tuomisen Vesipisaroiden laulu.


  Vesipisaroiden laulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Marleena! On se ihanaa, että on avuliaita ihmisiä. Seuraavan kerran ehkä jo osaan itse :)

   Poista
  2. Ole hyvä! Blogisi on kaunis!

   Poista